Ringan sairaslomalla kotipihatokoilujen merkitys on kasvanut huimasti. Välillä niihin tosin meinaa kypsiintyä ohjaaja ja toisaalta myös Ringan keskittyminen tahtoo välillä herpaantua. Välipäivien pitäminen tahtoo kuitenkin näkyä levottomuutena sisällä. Piti keksiä jotain lisäjuttua ja päätin hankkia jonkin Nina Ottossonin aktivointileluista. Koska olin itse juuri silloin lähdössä viikonlopuksi reissuun, jäi pelin ostaminen Juhalle. Neuvoin häntä hankkimaan mahdollisimman helpon, sillä Ringan keskittymiskyky ei välttämättä ole niitä kaikkein parhaimpia...

Juha osti koirille DogSpinnyn, jossa pyörivän kannen alla on koteloita, joihin voi laittaa makupaloja. Viikonlopun aikana sain tekstiviestejä, että harjoitusta tarvitaan... Emmalla pelaaminen meni tassuilla läimimiseksi, Ringa tahtoi ottaa koko pelin suuhunsa.

Kun minä sitten pääsin kotiin ja kokeilin peliä koirien kanssa, oli Ringa jo täysin virtuoosi. Se tyhjensi koko laudan hetkessä. Eikä sille enää tarvi laittaa nameja yhtä enempää. Näin se sitten tällä hetkellä saa osan aamu- ja iltaruuastaan. Toiset pelaavat ruokarahansa, Ringa pelaisi vaikka koko ruoka-annoksensa, jos sille siihen mahdollisuus annettaisiin. Emma taas näyttää edelleen siltä, että se lopullinen oivallus on vielä keksimättä.

1243085561_img-d41d8cd98f00b204e9800998e