Teimme Ringan kanssa kahdestaan pienen reissun Ringan kasvattajan luo Suonenjoelle. Samalla debytoimme näyttelykehässä Savon Nuuskujen järjestämässä Sawo Open Show:ssa.

Sen jälkeen, kun Ringa Suonenjoelta haettiin, on pisin automatka mitä sen kanssa on tehty, ollut Oulusta Haukiputaalle (n. 20 km). Vaikka Ringa on aina ollut reipas matkustaja, minua hieman jännitti pitkän matkan tekeminen sen kanssa kaksistaan. Mutta aivan turhaan :) Ringa nukkui suurimman osan ajasta, ja jos ei nukkunut, niin istui hiljaa ja katseli takana tulevia autoja. Kyllä oli mukava reissata noin hienosti matkustavan koiran kanssa! :)

Perillä Minnan luona Ringa pääsi leikkimään Mimmi-siskon (Goldwater Step in Space) kanssa, joka perheineen tuli meitä tervehtimään.

Jännittävän ja tapahtumarikkaan päivän jälkeen Ringa oli niin väsynyt, että nukkui rauhallisesti koko yön vieraasta paikasta huolimatta.

Open Show:ssa Ringa oli ainoa narttupentu vauvaluokassa ja voitti näin luokkansa. Harmi, että muita ei ollut, olisi ollut kiva nähdä muita samanikäisiä pentuja kehässä ja saada tietää, miten Ringa olisi sijoittunut muiden joukossa. Mutta muuten tämäkin osa reissustamme oli oikein onnistunut. Ringa otti rauhallisesti odottelun kehän ulkopuolella ja sitten kehässä oli innostunut, mutta käyttäytyi kuitenkin mallikkaasti. Eli kokonaisuutena matka oli oikein mukava ja kasvattava, meille molemmille :)

Näyttelyyn osallistuivat myös Ringan veljet Reino (Goldwater Step in Heart) ja Nemo (Goldwater Step in Soul). Reino tuli luokassaan neljän pennun joukosta toiseksi saaden KP:n, Nemo oli 3.