Tänään osallistuimme OSN:n järjestämään kevätriehaan. Olipa muuten kiva ja mukavatunnelmainen tapahtuma! Harmittavan vähän oli osallistujia, mutta toivotaan, että tästä tulee perinne ja jatkossa noutajaharrastajat paremmin löytävät tapahtumaan.

Ohjelmassa oli juoksukisaa ja makkaransyötiä, lapsi ja koira & mies ja koira -kisa. Emma ja Ringa osallistuivat kumpikin kahteen ensimmäiseen. Noiden kahden välisen juoksukisan voiton vei Ringa 0,01 sekunnin erolla muistaakseni. Makkaransyönti oli taas ei yhtään yllättäen Emman heiniä. Vaikka eipä kumpikaan mahtanut mitään kisan voittajalle, onnistuivat tuhertamaan parikymmentä sekuntia, kun Melli popsi nakit alle 8 sekunnissa!

Lapsi ja koira -kisaan en uskaltanut kumpaakaan antaa, kun ei se hihnakäyttäytyminen noissa tilanteissa aina ole niin nättiä... Mutta Ringa sentään pääsi mies ja koira -kisaan Timpan pariksi. Hienosti Ringa Timpan kanssa käyttäytyi, mutta sijoitusta ei tullut. Ihmekkö tuo, kun koira odotusaikana popsi käpyjä handlerin selän takana Nauru