Kun Ringan lomaa Minnan luona suunniteltiin, oli ajatuksena, että tullessaan Ylivieskan näyttelyyn Minna tuo Ringaa kotiinpäin. Siinä vaiheessa en vielä tajunnut, että Ringakin osallistuisi. Kun se sitten selvisi, luulin kyseessä olevan "pieni kuppainen ryhmänäyttely". No se olikin sitten KV. Eihän sillä sinänsä väliä, huvittaa vain omat ajatukseni ja tietämättömyys näyttelykalenterista :D

Kultaisten tuomari oli Romaniasta (Zsolt Lokodi) ja täytyy sanoa, että kovin kummoisia en siitäkään ajatellut etukäteen... Mutta tämä tuomari löysi kuitenkin punaisesta ne molemmat sävyt ja kertaalleen jopa sinisen ja ilmeisesti harmaankin nauhan! Ringan tulos oli EH alla olevalla arvostelulla, kirjoitusvirheineen:

Long in body with long back and loin. Too high chest. Excellent backangulations. Short hair. Good parallell hocks in move. Inwords front feet in move. Little highset tail in move. Little convax back.

Suomennettuna arvostelu kuulunee jotenkin näin:

Pitkä runko, pitkä selkä ja lanne. Liian pysty olkavarsi (liian korkea rinta?). Erinomaiset takakulmaukset. Lyhyt karva. Hyvät yhdensuuntaiset kintereet liikkeessä. Sisäänpäin kääntyneet etujalat liikkeessä. Hieman korkea häntä liikkeessä. Hieman kupera selkä.

ringa_nlyyv2.jpg
Kuva: Henna Mikkonen